Valentin napi meglepetés (Lepje meg párját egy gyönyörű műalkotással!)

Online és a Vándorfény Galériában

2019. 02. 01-28.

Közeledünk a 2019-es év első, egész világot átölelő eseményéhez, amit idén szeretnénk újra együtt ünnepelni művészetszerető közönségünkkel. Ez nem más, mint a 90-es évek óta Magyarországra is begyűrűző, szerelmesek ünnepének tartott Valentin-nap. Február 14-én, Szent Bálint (Valentine), a szerelmesek védőszentjének napján üljük. Ilyenkor világszerte párok milliói ajándékoznak egymásnak félig vagy teljesen értelmetlen és/vagy használhatatlan és/vagy hizlaló csecsebecséket, apróságokat.

Úttörő jelleggel szeretnénk ezt a tendenciát megfordítani. Épp ezért két ember egymás iránt érezhető legnagyszerűbb érzésének megfelelő jelentőségű, igényes, értékálló ajándék lehetőségét kínáljuk Önöknek!

Egész februárban nagy kedvezményekkel várjuk megkereséseiket honlapunkon, e-mailben, telefonon, illetve személyesen állandó galériánkban, valamint fővárosi és vidéki vándorkiállításainkon! Online vagy telefonos vásárlás esetén 20% kedvezményt adunk!

Szeretni jó! Szeressük kedvesünket és lepjük meg egy felejthetetlen ajándékkal! A kiválasztott alkotásokat igény esetén az ország egész területén házhoz is szállítjuk, illetve megtekinthetők és megvásárolhatók a Vándorfény Galériában (1053 Budapest, Kossuth L. u. 3.) hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, továbbá érdeklődni az info@vandorfeny.hu e-mail címen, a 061/267-5262 vagy a 0630/391-0594 számon lehet.

A vásárlás online is lehetséges e-mailben illetve telefonon is várjuk megkereséseiket. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolnak kollégáink.
E-mail címünk: info@vandorfeny.hu
Telefonszámunk: 061/267-5262