Budapest, XIV. - Naptár átadó, szezonnyitó kiállítás - Sylvester János Református Gimnázium

Kedves Művészetszerető Barátunk!

Kevés olyan érzés van ami jobban megdobogtatja szívünket, mint az ünnep és a várakozás izgalma. Művészeinkkel kéz a kézben izgulunk évtizedek óta, minden kiállítás, minden premier előtt, de hasonló felfokozott várakozással tesszük Önök elé, mint az eddigieket! A 2019 őszi katalógusunkat / 2020-as asztali naptárunkat is hasonló felfokozott várakozással tesszük Önök elé, mint az eddigieket! Rengeteg egyeztetés az alkotókkal , megtett kilométerek tízezrei, átbeszélgetett éjszakák és velejárói, nélkülözhetetlen "kellékei" az új kínálat összeállításának.

Bízunk benne, hogy ezáltal sikerül új híveket szereznünk, és régi gyűjtőinknek is mutatunk izgalmas alkotásokat ! Mert a gyűjtés nemcsak minőségi hobbi , hanem a mostani banki környezetben már rövid távon is versenyképes befektetés , középtávon kevés nem spekulációs, kiemelt kockázatú befektetési forma képes a kortárs műtárgy kiemelkedően pozitív hozamait felmutatni!

De ne feledkezzünk el a lényegről: örömszerzés a szemnek, feltöltődés a léleknek , valódi, egyedi éke életterünknek, fókuszpontja, kiemelkedő hangulati eleme bármely enteriőrünknek! Fedezzék fel hasonló örömmel az új műveket , ahogyan mi is tettük kibontakozásuk, összerendezésük alatt!

Szerettel várjuk Önöket Galériánkban, és vándorkiállításainkon!

Ha Ön vagy meghívottja nem tud eljönni, az itt látható művek közül válogatva telefonon ( 1/267-5262, +36 30/391-0594) vagy e-mailben (info@vandorfeny.hu) várjuk érdeklődését. Az esemény ideje alatt megvásárolt műveket el is postázzuk (postaköltség ellenében) vagy kiszállítjuk címére.

A vásárlás online is lehetséges e-mailben illetve telefonon is várjuk megkereséseiket. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolnak kollégáink.
E-mail címünk: info@vandorfeny.hu
Telefonszámunk: 06 1/267-5262