A Vándorfény Galéria több, mint két évtizeddel ezelőtt, azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy megismertesse és népszerűsítse a kortárs magyar művészetet a szépség iránt fogékony közönséggel. Fontosnak tartjuk, hogy a festmények, a grafikák és tűzzománcok, szobrok, kerámiák, eredeti díszítő funkcióit visszanyerve minél több otthon enteriőrjét varázsolják még bensőségesebbé, meghittebbé.

A művészet az emberiség kultúrtörténetének tükre, s ahogy a régi korokról, úgy a mai életünkről is mesél, vagy éppen régen elfeledett, elveszettnek hitt eszményeket és szimbólumokat idéz elénk. Minden egyes műtárgy más és más embert szólít meg, mindenkire másként hat, elvarázsol, vagy éppen elgondolkodtat.

Célunk, hogy olyan alkotásokat tárjunk a művészetszerető közönség elé, melyek harmóniára épülnek, szellemiségük által jelentést és jelentőséget hordoznak, ugyanakkor a tartalmi mélység mellett is befogadhatók. Fontos számunkra, hogy a néző ne érezze azt, hogy a kortárs műalkotások tőle függetlenül jönnek létre, illetve, hogy az érdeklődők ne féljenek betérni hozzánk, és pusztán a műélvezet kedvéért is látogassák kiállításainkat.

Szolgáltatások

Értékesítés

A Vándorfény Galéria neves kortárs magyar művészek válogatott, zsűrizett alkotásainak (olajfestmények, grafikák, tűzzománcok) értékesítésével foglalkozik, a műalkotások részletre is megvásárolhatóak.

Keretezés

Keretezést, illetve kép-, keretrestaurálást (magas szakmai színvonalon) vállalunk.

Vásárlás

Célunk a klasszikus és kortárs művészet minél szélesebb körben történő megismertetése. Folyamatosan fejlődő művészeti gyűjteményünkbe keressük megvételre régi és kortárs mesterek munkáit (festmények, grafikák, szobrok, stb.).

Bemutató

Kívánságra kollekciónkat otthonában is bemutatjuk.